Prezentacija kompanije ASIO u saradnji sa Orbal Corp u češkoj ambasadi u Beogradu

June 14, 2016

Dana 14.6.2016. u Ambasadi Republike Češke u Beogradu održana je prezentacija privrednog društva ASIO, spol. s r.o. na temu „Tehnologije za prečišćavanje industrijskih i sanitarno-fekalnih otpadnih voda“. Skup je organizovan u saradnji sa partnerskom kompanijom Orbal Corp d.o.o.

 

Skup se nadovezao na uspešnu prezentaciju privrednog društva ASIO u 2014. godini. U ime organizatora prezentaciji je prisustvovao tehnolog Ing. Petr Straka, predstavnici ogranka ASIO u Hrvatskoj i beogradskog partnera Orbal Corp d.o.o.

Prezentaciju je otvorila ambasadorka Ivana Hlavsova, koja je, pored ostalog, istakla bogato iskustvo i dokazane tehnologije čeških firmi u oblasti prečišćavanja otpadnih voda. Oblast zaštite životne sredine ima prioritetan značaj u pristupnim razgovorima sa EU. Republika Češka je spremna da podeli svoja dobra i loša iskustva u toj oblasti.

Prezentacija je naišla na veliko interesovanje oko 40 zvanica iz sektora vodoprivrede, hemijske i prehrambene industrije i organa lokalne samouprave. Firma ASIO se pozicionirala na srpskom tržištu kao kvalitetan i pouzdan dobavljač i sa potencijalnim partnerima razmatrane su mogućnosti za dalje proširivanje saradnje.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Novosti
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Orbal Corp

Tikveška 17,
11000 Belgrade, Serbia

Office:+381 11 407 39 03

+381 (0)63 618 107; +381 (0) 64 113 09 04

office@orbalcorp.com

©2018 by ORBAL Corp d.o.o.