Posebno priznanje na Sajmu Građevine u Beogradu kompaniji Blucher za drenažni sistem u industrijskoj i komercijalnoj oblasti

April 24, 2018

Kompanija Orbal Corp sa svojim partnerom iz Danske, kompanijom Blucher, predstavila je svoj asortiman proizvoda za odvodnju od 100% inoxa na Sajmu građevine u Beogradu u periodu od 18.04.-21.04.2018 godine. Predstavljena je linija Hygienic Pro - higijenska linija proizvoda od nerđajućeg čelika namenjena pre svega onima kojima je na prvom mestu vrhunski kvalitet izrađen po najvišim standardima, što posedovanje sertifikata EHEDG i HACCP to i dokazuje. Uz liniju Hygienic Pro, na sajmu je predstavljen asortiman proizvoda za industriju kao i za komercijalnu upotrebu. Veliki izbor različitih kanala, slivnika, cevnih sistema, rešetki, filter korpi, prelivnika privukao je veliku pažnju posetilaca kao i stručnog žirija sajma koji je i kompaniji Blucher dodelio nagradu za inovativnost u oblasti drenažnih sistema. Tim kompanije Orbal Corp zajedno sa kolegama iz Blucher-a iz Italije i Danske predstavio je svim zaintresovanim posetiocima kompletan asortiman pružajući odgovarajuću idejnu i tehničku podršku za sve potrebe.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svima koji su posetili naš štand, organizatorima sajma kao i stručnom žiriju koji je prepoznao inovativnost i kvalitet na našem tržištu.

https://sajam.rs/proglaseni-najuspesniji-izlagaci/

 

                                          

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Novosti
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Orbal Corp

Tikveška 17,
11000 Belgrade, Serbia

Office:+381 11 407 39 03

+381 (0)63 618 107; +381 (0) 64 113 09 04

office@orbalcorp.com

©2018 by ORBAL Corp d.o.o.