ASIO JE NAPUNIO 25 GODINA

June 18, 2018

 

 

Gledajući unazad - Počeo sam da gledam unazad, pa logično je da se zahvaljujem. Priča o ASIO-u počela je pre dvadeset pet godina. ASIO nije ništa privatizovao, pa je prošao kroz sve faze razvoja - na početku početnog entuzijazma o sopstvenim pečatima i kompanijskim papirima, nabavljenim telefaksom, naziv koji je stvoren ... usput, ASIO OTUS je latinska reč i naslov je trebao predstavljati maskotu, kao izraz mudrosti. ASIO - ASI JO ili ASINE je samo nusprodukt koji je brže usvojen na tržištu. ASIO Visions Vizija je oduvek bila važna za nas - pogledajte grafički prikaz i rieči poverenje, stručnost i odgovornost ispod. Konkretno, pojam poverenja nas podržava - ASIO ima vodeću ulogu i izraz poverenja u to. Umesto toga, u duhu vizije bilo je da se naši spoljni i unutrašnji odnosi dovedu do takvih elemenata koji zaslužuju naše poverenje - pristojnost, obećanje, profesionalizam, čovečanstvo. Napor verodostojnosti ispoljen je upozorenjem na nerealne zahteve za, na primer, separatore lake tečnosti (vidi članke u upravljanju vodama itd.) I naknadne nepoštene prakse. U ovom trenutku, ovaj napor nastavlja se širenjem kritičkog razmišljanja (konferencija u Moravská Třebová) i komemoracije normi i zakonodavstva. Još jedan važan element bio je inovacija - ASIO je bio kada su prvi primjeri HDV-a (podzemni tankovi sa satomom) implementirani u Češkoj, kada su u pitanju MBR, recikliranje otpadnih voda i toplotna obrada otpadnih voda (AS-GW / AQUALOOP, AS-ReHeater). U praksi, snabdevanje raste AS TTE (infiltraciona rešetka za permeabilne popločane površine), blokovi infiltracije sode za HDV proizvode za korištenje kišnice (AS-REWA) i reciklaža otpadnih voda (MBR) ispunjava strategiju kompanije za borbu protiv klimatskih promjena strategija, koja je pomogla da se formira od samog početka.

ASIO podržava promenu razmišljanja u duhu održivosti, kao i niz seminara, predavanja na univerzitetima i predavanja za neprofitne eko-orjentisane organizacije. Inovacije su čak rasle u istraživačke aktivnosti - ASIO ima svoje istraživačko odeljenje koje radi na nizu evropskih projekata koji se snabdijevaju kao kompanija s vlastitim tehnologijama i proizvodima i imaju priliku da verifikuju oblik pilot projekata sa stvarnošću njihovih rješenja . Kao takav, ASIO polako kreće u stručnu oblast. Preusmjerenje iz prvobitnog portfolija je takođe bio razlog za podjelu kompanije na dvije kompanije - jedna se fokusira uglavnom na proizvode i njihovu održivost (NEW News znači recikliranje hranjivih materija, oporavak energije i recikliranje u W (W) Ody), a drugi koji se fokusira na snabdevanje jedinica u cilju ne-otpadnih tehnologija (MBR, filtracija, elektrohemija) itd. u duhu kružne ekonomije.

Logično se zahvaljuju, osim porodica i prijatelja, pripada svima nama koji su nas podržali u našoj viziji. Svi zaposleni koji su rukovali radom (ASIO-ov ukupan promet iznosi oko 5 milijardi dolara), dizajneri, investitori i kancelarijski radnici koji veruju nama i našim proizvodima i tehnologijama, profesorima i drugim naučnicima i istraživačima koji nas profesionalno utiču i nekoliko ličnosti to je uticalo na nas menadžerske. Hvala!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Novosti
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Orbal Corp

Tikveška 17,
11000 Belgrade, Serbia

Office:+381 11 407 39 03

+381 (0)63 618 107; +381 (0) 64 113 09 04

office@orbalcorp.com

©2018 by ORBAL Corp d.o.o.