O NAMA

Kompanija Orbal Corp d.o.o. je nastala iz potrebe Investitora i klijenata da u jednom partneru pronađu pouzdanost, iskustvo i znanje neophodno za rešavanje problema i izazova svakodnevnog poslovanja iz oblasti konsaltinga, projektovanja, izvođenja i održavanja sistema.

Oslanjajući se na tri sektora:

– Tretman voda,

– Eksterno održavanje,

– Inženjering,

svrha kompanije je da kroz snažne poslovne veze sa velikim brojem globalnih i regionalnih partnera utiče na rast poslovanja svojih klijenata.

Preko konstantnog poboljšavanja kvaliteta sopstvenih poslovnih procesa i ljudskih resursa, cilj kompanije je da postane najbolji partner, kako vodećim svetskim kompanijama, tako i poslovnim sistemima u neposrednom okruženju.

MISIJA

Orbal Corp je inovativna kompanija čija je misija i poslovna filozofija da kroz ulaganje u zaposlene, znanje, kvalitet proizvoda i usluge, kao i snažne poslovne odnose sa svojim partnerima doprinese zadovoljstvu svojih klijenata i omogući im dodatnu vrednost, uspešan rast i ostvarenje poslovnih planova.

VIZIJA

Vizija kompanije je da bude lideri na globalnom nivou u kreiranju i razvoju najsavremenijih rešenja modernog poslovanja, i doprinese zadovoljstvu, rastu i poslovnom uspehu svojih klijenata preko konstantnog poboljšanja kvaliteta i upravljivosti sopstvenog poslovanja.

CILJEVI

Preko konstantnog poboljšavanja kvaliteta sopstvenih poslovnih procesa, cilj kompanije je da postane najbolji partner, kako globalnim liderima tako i poslovnim sistemima u neposrednom okruženju.